Når din bil skal synes

Service på bil – alle mærker og modeller

Serviceeftersyn​

Vi har kort ventetid og gratis lånebil

​Er det snart ved at være tid til service på bil? Så lad os stå for din bilservice. Hos KM Pitstop ApS udfører vi regelmæssige serviceeftersyn på alle mærker og modeller, hvor vi naturligvis følger producentens anvisninger. Det betyder, at fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadigvæk gælder.

Vi er et topprofessionelt autoværksted med kvalitetsbevidste mekanikere. Vi har kort ventetid og en billig timepris. Samtidig tilbyder vi gratis lånebil. Vores kunder kommer blandt andet fra Rødovre, Brøndby, Hvidovre og omegn.

Hold bilen kørende med regelmæssige serviceeftersyn

​Regelmæssige eftersyn af din bil kan spare dig for større værkstedsregninger og nedtætter risikoen for driftstop. Dertil kommer, at trafiksikkerheden vil være i orden.

Al service på bil udføres af kompetente mekanikere, der sikrer, at alle forskrifter overholdes.​​ Vores dygtige automekanikere kommer løbende på efteruddannelse og kan derfor håndtere den nyeste teknologiske udvikling. Samtidig har de stor indsigt i ældre bilmodeller.

Vi udfører både små og store serviceeftersyn, og vi tilbyder også airconditionservice, udskiftning af dæk og hjul samt afbalancering med videre. Samtidig kan vi også udføre enhver bilreparation i forbindelse med serviceeftersynet. Vi står naturligvis klar med grundig rådgivning, inden du skal tage stilling til en eventuel reparation.

Bestil tid til service på bil allerede i dag

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om serviceeftersyn, eller hvis du vil høre mere om vores priser. Vi giver også gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for service på bil.

Kontakt os 

Kontakt os endelig med din forespørgsel og vi vil vende tilbage. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

KM Pitstop

Hvidovrevej 80 2610 Rødovre

CVR-nummer: 39248786

Kontaktinformation

51 41 60 80

 kmpitstop@hotmail.com

Få et uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© KM Pitstop. Alle rettigheder forbeholdes.​