Har du en bule i bilen?

Pladeværksted til alle former for pladearbejde

Pladearbejde​

Vi retter buler ud og udbedrer skader

​Har din bil fået en bule, og leder du efter et pladeværksted? Så lad os rette bulen ud på din bil. Hos KM Pitstop ApS laver vi pladearbejde og udbedrer alle former for skader.

Vores dygtige mekanikere har stor ekspertise med at reparere små og store skader, og du kan altid forvente kort ventetid og en lav timepris. Dertil kommer, at vi har gratis lånebil. Vores kunder er typisk fra Rødovre, Brøndby og Hvidovre, men de kommer også fra alle andre byer.

Vi klarer både pladearbejde og svejsearbejde

​Vi laver alt fra små bilkabuler til store forsikringsskader på biler. Vi laver kort sagt alle former for pladearbejde, svejsearbejde og rustarbejde på vores pladeværksted.

De fleste skader består af buler i forskellige størrelser. Nogle bilkabuler kan blot skubbes på plads. Andre buler kræver en smule mere, og der kan samtidig være lakskader, der skal udbedres.

Visse skader fra færdselsuheld kræver et større pladearbejde. Der kan være skærme og døre, som skal udskiftes. Måske er der også behov for nye ruder. Vi klarer det hele, og vi tager os gerne af dialogen med dit forsikringsselskab.

Få en tid til pladearbejde på vores pladeværksted

​Kontakt os for at få råd og vejledning af et erfarent pladeværksted, uanset om du eller forsikringsselskabet skal betale. Vi laver gerne et overslag eller giver et uforpligtende tilbud på det ønskede pladearbejde, men vi kan også tale direkte med forsikringsselskabet.

Kontakt os 

Kontakt os endelig med din forespørgsel og vi vil vende tilbage. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

KM Pitstop

Hvidovrevej 80 2610 Rødovre

CVR-nummer: 39248786

Kontaktinformation

51 41 60 80

 kmpitstop@hotmail.com

Få et uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© KM Pitstop. Alle rettigheder forbeholdes.​